Haber Detayı

Title

Haberler

Mercedes Citan 2021

Mercedes Citan 2021

Açıklama: C:\Users\Kemal Bey\Desktop\Citan-900.jpg

T-Serisi ve EQT 2022'de gelecek

Mercedes-Benz Vans küçük, orta ve büyük boy segmentte temsil edilir ve bu nedenle geniş alan için tüm müşteri gereksinimlerini karşılar. Küçük kamyonet segmentinde Mercedes-Benz, 2021'in ikinci yarısında Mercedes-Benz Vans ürün portföyünün bir parçası olarak kompakt Citan şehir içi teslimat kamyonetinin halefini sunacak. Platform ayrıca tamamen elektrikli bir varyant içerecek.

Yeni Mercedes-Benz Citan tamamen yeni bir gelişmedir. Araç, örneğin hatasız tasarım, güvenlik ve teknoloji  açısından markaya özgü DNA'ya sahip olacak.

Ancak yine Renault Kangoo'ya dayanıyor. Renault yeni Kangoo'yu birkaç gün önce tanıttı. 2021 baharından itibaren teslim edilecek. Ticari araç çeşidi olan Kangoo Rapid'de Kolay Yandan Erişim ile birlikte gelir. Yolcu tarafındaki B sütunu iptal edilmişir. Bu, yandan yüklemeyi basitleştirmek için 1,44 m uzunluğunda bir açıklık (sürgülü kapı ve yolcu kapısı) oluşturur. Yeni Citan'ın bunu kullanıp kullanmayacağı henüz belli değil.

 

Renault Kangoo

Açıklama: C:\Users\Kemal Bey\Desktop\Citan-ic-web.jpg

Kolay yan erişim. Kangoo (ZE) gibi, Mercedes'in elektrikli bir versiyonu da olacak - eCitan. Mevcut Zoe'deki iki pil boyutu muhtemelen burada bulunacak. 40 kWh'lik ve 52 kWh'lik seçenekler ssunulacaktır.

İç kısımda yüksek yükleme hacmine sahip geniş bir alana sahip kompakt dış boyutlar, özellikle şehir içi dağıtım ve servis trafiğinde yeni küçük van için geniş bir olası kullanım yelpazesi sunar. Aracın hem sol hem de sağ tarafında geniş açılan sürgülü kapılar ve alçak yükleme eşiği, aracın içine rahat erişim ve aracın kolay yüklenmesini sağlar. Araç konsepti, yüksek işlevselliği ve değişkenliğine ek olarak kapsamlı güvenlik donanımı ve yüksek düzeyde sürüş konforu sunar.

Mercedes, ilk kez Citan'ı bir binek otomobil çeşidi olarak da satacak (aşağı yukarı ucuz bir B-Serisi). Yeni Citan'ı temel alan yeni T-Serisi , 2022'nin ilk yarısında da görünecek. Ayrıca bir EQT elektrikli otomobil çeşidi olarak da satışa sunulacak

Mercedes T-Serisi

Açıklama: C:\Users\Kemal Bey\Desktop\T-class-web.jpg

2019'da Mercedes-Benz Vanlar 20.700 Citan sattı. Mercedes-Benz minibüslerinde Citan payı yalnızca% 4,7 idi. 2018 yılında 26.300 adet sattı.

Günümüzde elektromobiliteye ve dijitalleşmeye dönüşüm, Corona krizi nedeniyle yaşanan ekonomik kriz, yeni Citan'ı T-Serisi ile bir araba çeşidi ile genişletme kararını anlamak zor.

*Yayınlanan bilgiler  JESMB den alıntıdır